Sukurti temą | Į sąrašą
nu mane tai "vemt" vercia visokio yva,,69danguje,,mango,,(apie mineda nesakau, nes manau kad niekas jo nemegsta)..nu vat o kaip jum?
man lb patinka a.mamontovo kuryba... taip taip as ir manau kad minedo niekas nemegsta...
Minedas jau "issemta" tema nebera rejkalo ka apie ji sneket
perskaityk lipucka tema
uij..
nu is lietuvisku tai 69danguje, yva , mango, stano, nu ir seip visa lietuviska korupcine muzika o is uzsenietisku tai tokio hotel, ir seip visoks plastmasinis s...
nu LT tai nesneku nes nei vieno sveiko nera... o pats d--- pats s----- pats mano nekenciamiausias yra enrique ilglesias visiskas...
Nemegstu MINEDO!, JURGOS!, niu yra ir dar keliu...bet reikia prisimint... O Iglesias...kuom jis tau nepatinka...grazus, geras dainininkas...
Jurga Seduikyte tau nepatinka? ar kaip ji ten del Minedo tai cia net sakyt nerejkia..nemanau kad kasnors jy megsta ...
Jo butent jurga...nezinau, ji mano nuomone nieko gero, nei balso turi, nei isvaizdos tikros zvaigzdes, nei geri dainu zodziai, zodziu man nea,...niekada as jos neklausau, kvailos dainos...
Man tai Jurga visai normali... na kiekvieno skonis skirtingas...
pritariu 100% nekenciu lt dainu :DD
;D
Na man tai kai kurios lietuviškos dainos patinka, tačiau yra labai daug išimčių. (Pvz Minedo muzika, nors tikriausiai to muzika pavadinti negalime.)
Butent.. to muzika pavadinti negalima ;D
man ziauriai nepatinka saldus popsas- Yva, 69 danguje ir pns...
nu 69 danguje tai man irgi...neee...ne mano stilius...fifos tokios...o dainos tai neipatingos
Man nepatinka Yva , Minedas,69danguje ir t.t.
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.