Sukurti temą | Į sąrašą
Seijp ydomu.. ka manot,,ar turit,,kur turit,, kiek turit.??
grazu, man patinka, ypac kai auskaras liezuvyje ar po lupa, lupoje...seip turiu tik tris auskarus kurie yra ausyse...tai va as uz...
man taip pat patinka.. na o as turiu 6 auskarus liezuvy,,lupoj,,vienoj ausy 3 ir kitoj 1
pavydziu
nepavydek,, o tai pati nori bet neisiveri? neleidzia tevai gal?
lb patinka,turiu vienoj ausi viena kitoj du auskarus
tevai tai man nieko nereiskia noreciau jau lb tai ir verciaus kad ir neleidzia o seip nesiveriu nes gal bijau ir seip nera to tokio ziauraus noro
Oi......... man irgi ziauriai patinka..... ypac po lupa - labai nerealu.... as neturiu , nes tevai neleidzia... ;( gaila...
o tu taip naglai isiverk xD
ACIU uz patarima... reiks pabandyt...
As tai turiu tik 2. Ausyse po viena... Noreciau i bamba, bet kazkaip nedristu, nors tevai ir leidzia,...
O tai kdl nedrysti? bijai?
Niu as...visad norejau antaky vieno...bet vis atidejinejau, o turiu tik ausyse...vienoj vienas, kitoje trys
o dabar neplanuoji y antaki ysivert? as irgi kazkada norejau,,bet y lupa ysiveriau ir nebenoriu y antaky nes per daug bus, paskuij magnetu gausiu bijot
nu zinai tau dar ne laikas bijot, dar ne taip ir daug xD
nu tai dar nebijau ;D bet jej dar kokiu ysivert susimastysiu tai jau teks saugotis.. xD
O ka tie magnetai? Kas nors jau gavot? gal nieko tokio... As tai dar vis noriu antaky, bet dabar jau ir mano draugas sako...nebludyk...
galima vertis nemetalinius auskarus o tokius kurie netrauktu tada gresmes jokios xDD
Aj rimtai ir nemetaliniu yra ;D nu tai tada galiu vertis kiek noriu :D ir gresmes jokios...
niu gal ir taip... vat as vakar i nosyte isiveriau nauja auskariuka...taip staigiai viskas isejo...uzsinoirejau...o kita diena isidejau faina...
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.